Kot že veste, lahko pri Hopki naročite oblačilca na dva načina. Prvi je nakup izdelkov iz zaloge, to so že narejeni izdelki, ki so na voljo takoj in jih najdete na spletni strani, pod zavihkom Trgovina – NA ZALOGI. Ti izdelki so dobavljivi v roku 3 delovnih dni, izjemoma dlje.

Drugi način pa je po naročilu. Te izdelke najdete na spletni strani pod zavihkom Trgovina – PO NAROČILU. Ker pa nikakor ni možno zajeti vsega, kar še lahko zašijem pa se lahko z mano povežete preko FB omrežja ali e-naslova info@hopka.si, kjer se dogovorimo za individualno naročilo po vaših željah.

Med slednje spadajo tudi kompleti za novorojenčke, da bodo vaši mali zakladki lepi, ko jih boste odpeljali iz porodnišnice. Domišljija nima meja, zato je res veliko možnosti ki jih  lahko uresničim.

Med osnovne kose oblačil za najmlajše se štejejo: Kapica, hlačke, pajacek, bodi, slinček, copatki in jopica.

V sporočilu mi napišete svoje želje glede kosov oblačil, barve, motivov in s skupnimi močmi se dogovorimo za kompletek, ki ste si ga zamislili.

Za naročilo prvega dojenčkovega kompleta je priporočljivo, da se mi oglasite najkasneje 1 mesec preden ga potrebujete. Le tako vam lahko zagotovim, da dobite naročeno v željenem roku.

Naj ti jok, pokakana ritka, noč brez spanca dobro de,

sreča in veselje odtehta vse!

(Ingrid Testen)

X
0
    0
    Košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Shopping Cart