Možni načini plačila so: Plačilo po predračunu oziroma plačilo na trr, plačilo z bančno kartico ali paypal. Ob nakupu prejmete obvestilo z vsemi potrebnimi podatki za izvedbo nakazila. Rok plačila predračuna je 4 delovne dni. Po poteku roka za plačilo ponudnik ni dolžan jamčiti dobave oziroma rezervacije za naročene izdelke.

Pogodbeni dostavljalec je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroške poštnine in pakiranja krije kupec in znaša 3,50 EUR za Slovenijo. Pri nakupu nad 70 EUR je strošek pošiljanja in pakiranja (za Slovenijo) za kupca brezplačen.

Pri morebitnem naročilu iz tujine, se stroški pošiljanja in pakiranja povišajo, (za koliko je odvisno od države, kamor se pošilja). O tem je kupec naknadno obveščen preko maila, ki ga je podal ob naročilu.

Možen je tudi osebni prevzem, po predhodnem dogovoru o uri in mestu prevzema, na elektronski naslov info@hopka.si in predhodnem plačilu kupnine. Opraviti je potrebno plačilo predračuna na TRR ponudnika. Ob zaključku naročila pri tej opciji se stroški dostave ne prištejejo.

X
0
    0
    Košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Shopping Cart