O meni

AgataHopka

Dobrodošli v Hopkini spletni trgovini

Moje ime je Agata. Sem mamica dvema sončkoma. Otroka sta bila tudi moja pobuda in povod, da sem se nad šivanjem navdušila. Izdelujem otroška oblačila in druge izdelke iz blaga, narejene z veliko ljubezni do šivanja.

Po izobrazbi sem diplomirani ekonomist, na tem področju sem bila tudi zaposlena, dokler se nisem našla v šivanju, tu je moje srce doma.

Živim na vasi, ki je tudi moje najlubše okolje, saj sem rada v stiku z naravo. Uživam v vrtnarjenju in pridelovanju domače hrane za mojo družino. Zelo radi imamo živali, jaz in vsa družina, zato jih imamo doma kar 7, račke, kužiko ter hrčka. Da o tem kako so vsi scartani ne izgubljam besed 🙂 Rada tudi izdelujem naravno kozmetiko za moje domače. Na splošno rada ustvarjam, seveda pa najraje šivam, to je poleg moje družine ena večjih strasti v mojem življenju.

Vse moje šivarije so izdelane ročno, zato se lahko tudi na videz dva enaka ali podobna izdelka v kakšni malenkosti razlikujeta. Nekaj izdelkov je na voljo takoj, ostalo pa naredim po naročilu.  Če ste ustvarjalen tip, kvačkate, pletete ali šivate, pa najdete pri meni tudi ročno izdelane puhaste cofe iz umetnega krzna.

Dobrodošli v Hopkinem spletnem kotičku. Za vsa vprašanja ali naročila sem vam na voljo tukaj

 

0
X

Shopping Cart