Bhopke so ime za  Hopkine baggy hlačke, ki jih odlikuje udobje, prožen pas, ter prožni daljši patenti na hlačnicah, ki omogočajo dolgo oz. podaljšano nošenje.

Te hlačke so nastale med prvimi izdelki na moji šivalni poti, do danes so izpopolnjene in dobavljive v 1001 varianti. Primerne so tako za manjše kot večje otroke, po izkušnjah mamic so odlične za pleničkarje zaradi narave kroja.

Bhopke, so dolgo nosiljive zato dajejo občutek, da so velikosti večje kot realno. Mamice rade kupujemo oblačila v eni večji velikosti, kot otrok dejansko nosi, pri Bhopkah pa tega ne svetujem. Otroku bodo hlačke v velikosti njegove dejanske višine prav ali malenkost ohlapnejše, nosil pa jih bo najverjetneje še dve velikosti naprej. To je poleg udobja in modnega videza, tudi najpomembnejša lastnost teh hlačk. Radi jih imate, mamice in otroci. Mnenje mamic, ki prevladuje je tudi, da so več kot odlične za otročke, ki še nosijo pleničke.

Če se poraja še kakšno vprašanje v zvezi z Bhopkami in nakupom le teh, vam z vesljem odgovorim na vprašanja preko FB omrežja ali e-naslova info@hopka.si.

Veseli otroci nosijo Bhopke.

X
0
    0
    Košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Shopping Cart