Baggy hlače, Basic jeans modre z dodatki, velikost 68 (na zalogi)

18,00

Izdelek je na zalogi.

BHopke so ime za Hopkine baggy hlačke, ki jih odlikuje udobje, prožen pas, ter prožni daljši patenti na hlačnicah, ki omogočajo dolgo oz. podaljšano nošenje.

Rok dobave: 4 delovne dni.

1 na zalogi

Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Izdelek je na zalogi.

BHopke so ime za Hopkine baggy hlačke, ki jih odlikuje udobje, prožen pas, ter prožni daljši patenti na hlačnicah, ki omogočajo dolgo oz. podaljšano nošenje. Bhopke, so dolgo nosiljive zato dajejo občutek, da so velikosti večje kot realno. Mamice rade kupujemo oblačila v eni večji velikosti, kot otrok dejansko nosi, pri Bhopkah pa tega ne svetujem.

Otroku bodo hlačke v velikosti njegove dejanske višine prav ali malenkost ohlapnejše, nosil pa jih bo najverjetneje še dve velikosti naprej. To je poleg udobja in modnega videza, tudi najpomembnejša lastnost teh hlačk.

Radi jih imate, mamice in otroci. Mnenje mamic, ki prevladuje je tudi, da so več kot odlične za otročke, ki še nosijo pleničke.

Primerne za jesensko pomladni čas, zelo dobro bodo služile tudi pozimi. Hlačke krasijo “flikce” na kolenih ter videz zadrge z dvema naključno izbranima gumboma. Na kolenu “kjut” napis: “I woke up this cute”.

Priporočilo: Prati po navodilih vzdrževanja. Prati in likati obrnjeno navznoter.

Material: 95% bombaž, 5% elastan (prevešanka).

Rok dobave: 4 delovne dni.

Dodatne informacije

Velikost

50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104

0
X

Shopping Cart